Hozz magaddal még egy osztályt ajánlat

feltétel: 2 osztály, osztályonként min. 20 fő, min. félpanzió

10% kedvezmény

részletek >>
Osztálykiránduló lézerharc csomag

2 éj szállás, félpanzió, mosatás, IFA, 1 óra lézerharc (25% kedvezménnyel)

8.100 Ft/fő

részletek >>

Üdvözöljük a Vadóctanya Ifjúsági Tábor honlapján!

A Balaton északi partján található üdülőnk kiváló helyszínül szolgálhat osztálykirándulás, erdei iskola tábor, nyári tábor, gólyatábor, edzőtábor, nyelvi tábor, stb. számára. Ifjúsági szállásunkon általános- és középiskolák, gyermek-, ifjúsági és sportegyesületek csoportjait, valamint családokat, baráti társaságokat egyaránt szívesen látunk.

Amire büszkék vagyunk

- A közel 20 év alatt több mint 19.000 gyermek fordult meg nálunk.

- 1000-nél több általános iskola, gimnázium, nyugdíjas klub, alapítvány, közhasznú egyesület, sportegyesület látogatott már el hozzánk.

- Rengeteg visszatérő csoporttal büszkélkedhetünk, akik pozitív tapasztalataik miatt évről-évre minket választanak.

Miért érdemes minket választani?

Az alábbiakban röviden összefoglaljuk táborunk jellemzőit - amiért érdemes ellátogatni hozzánk. Mindez csak ízelítő, hiszen honlapunk további oldalain részletes tájékoztatást talál üdülőnkről, különféle táborainkról és egyéb ajánlatainkról, valamint a környék látnivalóiról, a programlehetőségekről.

A tábor kedvező áron kényelmes szállást biztosítanak; vendégeink kitűnő ellátásban részesülnek, melynek része a kifogástalan élelmezés, és a családias vendégszeretet. Üdülőink jó lehetőséget adnak a legkülönfélébb fedett- és szabadtéri foglalkozások, programok megvalósításához.

Változatos szakmai és szabadidős programokkal gondoskodunk róla, hogy a nálunk táborozó gyerekek igazán jól érezzék magukat, maradandó élményekkel ugyanakkor hasznos ismeretekkel is gazdagodjanak, fejlődjön a személyiségük, kibontakoztathassák kreativitásukat.

A tó és vízpart által nyújtott lehetőségek mellett érdekes és tartalmas időtöltést biztosít a természeti-, történelmi és kulturális látnivalókban gazdag környék. Kilátótornyok, szunnyadó vulkánok, barlangok, megkövesedett lávaoszlopok, ősi várak és kastélyok, műemlékek, múzeumok várják vendégeinket.


Áraink >>

Kérje árajánlatunkat! 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Árajánlat kérése >>

Kedves "Vadócjelölt"!

Ifjúsági táborról lévén szó, illő, hogy Neked is elmondjuk, miért érdemes idejönnötök osztálytársaiddal, barátaiddal, vagy épp családoddal. Ha tetszik, amit itt olvasol, már csak szüleid, tanáraid figyelmébe kell ajánlanod honlapunkat, hogy közösen dönthessetek.

Nálunk biztosan nem fogsz unatkozni! A táborban változatos, vidám programokkal gondoskodunk róla, hogy igazán jól érezd magad. Játékok, vetélkedők, kézműves foglakozások, sport, zene, tánc, buli...

Nem is gondolnád, mi mindent rejt táborunk környéke, ahol érdekesebbnél érdekesebb felfedezéseket teszünk együtt. Hegyek, sziklák, erdei ösvények, házi- és vadállatok, elhagyott bányák, barlangok, várromok, és még sorolhatnánk. Balaton parti üdülőről lévén szó, természetesen a strandolás sem marad el.

Végül, de nem utolsó sorban örömmel jelentjük, hogy táborunk közelében megnyílt a Gyenesdiási Kalandpark, ahol olyan akadályokon teheted próbára bátorságodat, amit eddig csak a kalandfilmekben láttál. De ne aggódj! - a biztonsági eszközök megvédik a testi épséged.

Táborunk jellemzői >>

Gyenesdiás bemutatása, programlehetőségek >>

A környék látnivalói >>

Vízilabda edzőtábor

Úgy gondolom, aki a Vadóctanyát választja, nem csalódik. Az üzemeltetők tapasztalt, lelkes csapata a profi színvonal biztosítéka, valamint fantasztikus a környék. A gyerekek szemmel láthatóan nagyon jól érzik magukat, és örülök annak, hogy mindeközben megszeretik a mozgást és a természetet. Ráadásul a meglepően kedvező ár miatt tényleg bárki számára elérhető.

Kósz Zoltán - olimpiai bajnok vízilabdázó
Vadóctanya Ifjúsági Tábor Gyenesdiás