Hozz magaddal még egy osztályt ajánlat

feltétel: 2 osztály, osztályonként min. 20 fő, min. félpanzió

10% kedvezmény

részletek >>
Osztálykiránduló lézerharc csomag

2 éj szállás, félpanzió, mosatás, IFA, 1 óra lézerharc (25% kedvezménnyel)

8.100 Ft/fő

részletek >>

Programlehetőségek Keszthelyen

Keszthely látnivalókban múzeumokban gazdag, a környéken kiváló kirándulási lehetőségek adottak.

Múzeumok, kiállítások

Festetics kastély, Helikon kastélymúzeum

A város híres birtokosainak, a Festeticsek XVIII. századi barokk kastélya Magyarország harmadik legnagyobb és legszebben felújított ilyen épülete. Kastélymúzeumában megismerkedhetünk a főúri életmóddal, a különböző korok díszfegyvereivel, megtekinthetjük a Windischgrätz-trófeakiállítást, illetve a kocsiházban és a lovardában az ország egyetlen Hintómúzeumát. Az épületben rangos koncerteket, mesterkurzusokat tartanak a komolyzene kedvelőinek. A 7,2 hektáros angolparkját növényritkaságok díszítik.

További információ >>

Georgikon Majormúzeum

A múzeum a majorsági gazdálkodást, a cselédéletet mutatja be. Megtekinthetők a különféle mezőgazdasági gépek, eszközök, kovács- és bognárműhely, a szőlőtermesztés és borászat a Balaton környékén a 19. században.

Balaton Múzeum

A múzeum állandó kiállításain a Balaton kialakulásáról, élővilágáról, a halászat és a hajózás történetéről, a balatoni fürdőéletről és a környék történelméről, ásatásairól láthatók tárgyi emlékek. Termeiben évente 4-5 képzőművészeti időszaki kiállítás is megtekinthető.

További információ >>

Baba Múzeum

Európa legnagyobb babamúzeumában közel félezer porcelánbaba mutatja be a történelmi Magyarország népviseleteit, iparos és polgáröltözeteit.

Panoptikum

A Panoptikumban közel 40 híres magyar uralkodó, hadvezér, költő és író (többek között Árpád fejedelem, Szent István, Széchenyi, Petőfi) élethű viaszszobra tekinthető meg.

Marcipán Múzeum

Állandó cukrászati kiállítás a Festetics-kastély közvetlen közelében, egy családias hangulatú cukrászda mögött, ahol 20 vitrinben mintegy 100 marcipánból készített díszmunka látható, amelyek főként a cégtulajdonos, Simonfai Jenő, és felesége, Ágnes művei. A leghíresebb talán a Festetics kastélyról készült darab.

További információ >>

Bacchus Bormúzeum

A Bacchus Hotel pincéje a második világháború előtt egy borkereskedőé volt. A tulajdonosok úgy döntöttek, hogy a többszáz éves pincét érintetlenül hagyják, és ott egy a borászattal kapcsolatos kiállítást rendeznek be.

További információ >>

Tekintse meg a környező települések látnivalóit is >>

Győrzámolyi Petőfi Sándor Általános Iskola

Sok helyen próbálkoztunk, mire végre rátaláltunk a tökéletesre. Immár negyedik alkalommal szerveztük ide a nyári táborunkat. Hogy miért ez a helyszín a tökéletes? A legfontosabb a házigazdák hozzáállása: legjobb tudásuk szerint teljesítik a gyerekek kívánságait; folyamatosan új lehetőségekkel lepnek meg bennünket. Fantasztikus konyha, ami amellett, hogy finom ételeket jelent, a mennyiség is elegendő. A gyenesdiási strand már évek óta a Balaton egyik legszebb strandja, stb.

Pulai Nikolett - táborvezető
Vadóctanya Ifjúsági Tábor Gyenesdiás